Promocija

Postanite tržišni lider u svom tržišnom segmentu!

usluge

Izrada promotivnih strategija

Definirajte u suradnji sa nama naziv tvrtke/ proizvoda/ usluge koji će doprinijeti izgradnji jedinstvenog imidža Vašeg poslovanja i uspješnom tržišnom pozicioniranju.

Upoznajte nas sa sadržajem koji želite istaknuti na Vašoj web stranici ili u objavama na društvenim mrežama, mi ćemo ga raspisati, unaprijediti i prilagoditi Vašem ciljnom tržištu, a ako Vam treba cjelovit pristup u planiranju i izradi promotivnih sadržaja za Vas izrađujemo promotivne strategije.

Izrada manifestacijskih koncepata

Planirate korporativni event ili ste u obvezi organizirati događanje u sklopu EU projekta, no primarni posao Vam odvlači fokus od bavljenja takvom aktivnošću?

Mi smo tu za Vas.

Osmišljavamo manifestacijski koncept od početka do kraja i to na način da u suradnji sa Vama, poštujući Vaše zahtjeve biramo i dogovaramo lokaciju održavanja događanja, logistiku, catering, te osoblje nužno za uspješnu realizaciju eventa!

Potonje usluge je moguće ugovoriti parcijalno, no u kontaktu sa klijentom definiramo uslugu za kojom ima potrebu u svrhu popularizacije poslovanja!

Obratite nam se s povjerenjem jer bit znanja je primijeniti ga!

Imperativ uspješnog poslovanja je imati pravu informaciju u pravo vrijeme!
Zato se predbilježite na naš newsletter!

Pratite BAL na društvenim mrežama: